Vanaf 3 mei kun je meedoen met de online ademsessies van 20 minuten. Elke maandag om 7.30 uur vanuit je eigen comfortabele omgeving. Wil je de ademsessie combineren met een ochtendwandeling? Of blijf je liever nog even in je bed liggen? Misschien ben je al aan het werk achter je laptop en begin je de week goed met een moment van aandacht voor jezelf. Het kan allemaal zolang je maar kunt luisteren naar de gesproken begeleiding.

De ademsessies zijn gericht op voelen en bewust worden van je lichaam, je gedachten en emoties. Elke sessie doen we een korte oefening gericht op de ademhaling die je zelfstandig kunt toepassen op elk moment van de dag.

Waarom zou je meedoen hieraan want iedereen kan toch ademen? Ja en gelukkig kunnen veel mensen ook vanzelfsprekend ademen. In periodes van drukte, tijdens stress en spanning ademen we echter te kort, te hoog, onvoldoende en vaak ook in combinatie met het optrekken van je schouders. Daarbij oefen je tijdens deze korte sessies ook aandacht en focus wat je kan helpen in het dagelijks leven.

Meedoen is eenvoudig. Je hoeft alleen maar te klikken op onderstaande zoom-link om mee te doen. Online ademsessies.